Contact

Neem contact op met de Tourist Info Punten in Zwolle of Vechtdal Overijssel voor toeristische en praktische informatie over uw bezoek aan het Nederlandse deel van Kunstwegen tussen Zwolle en Gramsbergen. Bezienswaardigheden en overnachtingslocaties staan op de websites van Zwolle en Vechtdal. De Zwolle gids en het Vechtdal Magazine zijn verkrijgbaar bij één van de Tourist Info Punten in Hanzestad Zwolle of Vechtdal Overijssel:

TOURIST INFO VECHTDAL OVERIJSSEL
Toeristische informatie over overnachten, bezienswaardigheden en evenementen zijn verkrijgbaar via www.vechtdaloverijssel.nl of lokaal via de informatiepunten van Vechtdal Overijssel.

Toeristische informatie over Zwolle is verkrijgbaar via www.hanzestadzwolle.nl of lokaal via de Tourist Info's van Zwolle.

STICHTING KUNSTWEGEN NEDERLAND

De Stichting Kunstwegen zet zich in voor het:
•  Langjarig in stand houden en uitbreiden van de grootste grensoverschrijdende openluchtexpositie in Europa
•  Langjarig in stand houden en uitbreiden van een kwalitatief unieke kunstroute van ca 160 km van bron tot monding met >70 werken van internationaal gerenommeerde kunstenaars.
•  Vergroten van de internationale/Europese ‘awareness’ van Kunstwegen

 

CONTACT STICHTING KUNSTWEGEN

p/a Vechtdal Marketing
Zeesserweg 5
7731 BG OMMEN
T 0529-462138
KVK 41244393

SAMENWERKING DUITSLAND
Kunstwegen EWIV is de exploitatiemaatschappij van openluchtmuseum Kunstwegen. Via deze stichting is achtergrondinformatie en begeleidend materiaal voor de Kunstwegenreis verkrijgbaar. Te denken valt aan flyers,  overzichtskaart, kunstwegenboek en aanverwant materiaal.

Kunstwegen EWIV
Alte Weberei, Vechteaue 2
D-48529 Nordhorn
T +49 (0) 5921-97 11 00
Email: kontakt@kunstwegen.org
Web: www.kunstwegen.org

SAMENWERKING DUITSLAND
Bij Grafschaft Bentheim Tourismus zijn tips voor uitstapjes, bezichtigingen, rondleidingen, evenementen, fietsvriendelijke accommodaties en veel praktische informatie verkrijgbaar m.b.t. het Duitse deel van Kunstwegen. Tevens informatie over verdere vakantiemogelijkheden in het Graafschap Bentheim. Bestel hier de gratis gids van Grafschaft Bentheim.

postadres: 
van-Delden-Str. 1-7
bezoekadres: 
Jahnstraße 14
D-48529 Nordhorn
T +49 (0) 5921-96 11 96
Email: tourismus@grafschaft.de
Web: www.grafschaft-bentheim-tourismus.de